2 riittävää pistettä

25.3.2009

Edustus uurasti tarvittavat pisteet karsintoihin. Ensimmäisessä ottelussa jouduimme venymään oikein kunnolla.

Hienoa ukot! Pelaamme seuran historian ensimmäisissä karsinnoissa kohti 2-div. Huikea kausi sai päätöksensä lauantaina.

Hämäys tiedettiin vaikeaksi kohteeksi ja sitähän se sitten olikin. Ensimmäinen erä mentiin vielä unessa, toinen jäähyillessä, mutta kolmas erä käänsi kelkan. Lopputulos 3-2 LaPa:lle. Kakkoskenttä, Aarnin johdolla, otti komennon pelin edetessä. Vaikea peli, joka toi oikeuden karsintaan.

Ennen toista peliä KD ja ECG väänsivät sikäli merkityksellisen pelin, että ECG:n ottaessa edes pisteen, olisi ukoilla mahdollisuus jopa lohkon kakkoseksi. KD kuitenkin vei lopussa pisteet.

Viimeinen peli Ikhitys:tä vastaan jäi siis lähinnä kunnia-kysymykseksi. Lopputulos 6-2 Ikhitykselle oli täysin oikeutettu. Jos peliin lähtee 90% ja vastustaja tulee hyvällä liikkeellä/asenteella on homma paketissa nopeasti. Kaikki kunnia vastustajalle ja pieni häpeän puna miehille. Lopussa tulleet kavennusmaalit suorastaan harmittivat vastustajan maalivahdin puolesta. (Aarni jälleen 1+1)

Kaikki kaikessa. 4.4 La pelataan karsinnat ylöspäin!! :)