Edustusjoukkueen kauden toinen sarjakierros pelattu

17.10.2009

Ensimmäisellä kierroksella tuli tappiot: LaPa - Matinkylä 3-5 M-Team II - LaPa 5-2 Toisella kierroksella voitto ja tasapeli: ECG - LaPa 3-6 LaPa - Takatolppa 5-5

Miesten kolmosen kaksi ensimmäistä pelikierrosta on saatu pakettiin. Ensimmäisellä kierroksella tuloksena kaksi tappiota ennalta koviksi tiedettyjä vastustajia vastaan. Jotain jäi kyllä hampaankoloon ja ensi kerralla otetaan näiltä enemmän pisteitä. Toisen kierroksen ensimmäinen ottelu päätti kovien cup-otteluiden takia pitkäksi venähtäneen voitottoman jakson.

Tässä erään pelaajan näkemys toisen kierroksen ensimmäisestä pelistä:

Kauden eka voitto, ECG-LaPa 3-6.

Eka erä oli ECG:n selkeetä hallintaa. Pitivät palloa helposti ja meidän hyökkäykseen lähtö oli hätäistä roiskimista ylimmälle ukolle ja pallohan siinä menetettiin koko ajan. 2-0 tilanteessa tunnelma oli selkeesti kireä ja pelaamisen sijaan keskityttiin mussuttamaan tuomareille, joista lyhyempi olikin kyllä aivan ahtojäässä, ja OMILLE?!?

Asennetta korjattiin positiiviseen suuntaan tokaan erään ja alkoihan se pelikin aueta: vastustajan hyytyessä pelin 6 seuraavaa maalia meille Kuikka-Sammy-Laku akselin johdolla!

Ykköskentän tehoille isoa peukkua ja kakkoskenttäkin pystyi pitämään kaksi viimeistä erää palloa omilla ja loi myös hyviä paikkoja - Antille yksi maali.

Puolustus hoiti PAHASTI vajaamiehinsenä (yksi varsinainen pakki, kaksi tuuraajaa) tonttinsa hyvin, vastustaja meinaan tuli ottelun alkupuoliskon pirun kovaa päälle ahdistelemaan. Huomionarvoista on oikeata kaistaa pitkin tulleeet monet hyvät "tyhjät pois"-henkiset nousut akselilta Aku-Kimmo. Pete hoiti oman osuutensa vieraalla paikalla hyvin. Ville otti pari tärkeetä koppia ECG:n vikan erän epätoivoisena etsikkoaikana ja päästetyt maalitkin oli kyllä ihan hienosti tehty.

Ja toisesta pelistä toisen pelaajan näkemyksiä:

Toisessa pelissä 5-5 Takatolppaa vastaan. Mehän ei olla totuttu tällaseen 10-jätkän peleihin, eli siinä mielessä hyvin 7 janarilla pelaavaa takatolppaa vastaan.

LaPalta varsinkin lopussa todella nätti nousu Kuikan ja Hassen osumilla. Lopussa tarjottiin vielä avaimia voittomaaliin, mutta jäi iskemättä

Päivän kokoavat kommentit kolmannelta pelaajalta:

UPEETA!! MAHTAVAA!!

tätä vois jatkaa vaikka kuinka...kaikki tietää kuitenkin fiiliksen

kaksi henkisesti todella kovaa nousua, ei vaan maistunut voitto toisessa pelissä, joskin tasapelikin oli hieno saavutus, nyt vaan tuntuu häviöltä enemmän...

kyl meil kundit on rahkeita vaikka mihin, tässä oli oiva osoitus siitä

Päivän tehomiehet löytyivät ykkösketjusta: Kuicka-Sammy-Laku.

Laku 2+5, Kuicka 4+3 ja Sammy 2+2.

Kiitokset Petrille laukaisukartoista! Pistepörssit ja ottelukohtaiset tilastot päivitetty edustusjoukkueen osion alle.