LaPa 2000-01 ensimmäiset sarjakierrokset

17.10.2010

Joukkue avasi piirisarjan voitolla ja tasapelillä. Nikolle LaPa 2000-01 historian ensimmäinen piirisarjamaali!

Joukkueen kaksi ensimmäistä piirisarjakierrosta pelattiin 17.10.2010 Myllypurossa. Syysloman verottama joukkue osallistui peleihin 9 pojan energialla ja taisteli lukumääräisesti ylivoimaisista vastustajista voiton ja tasapelin. Ensimmäisten kierrosten jälkeen LaPa on sarjassa hienosti toisella sijalla!

Loiske - LaPa

Aamun ensimmäisessä ottelussa LaPa voitti Loiskeen Espoon Kirkkojärveltä selvin numeroin 3 - 12. Suuresta maalierosta huolimatta, ottelu oli tasainen. Ensimmäisessä erässä molemmilla joukkueilla oli havaittavissa pientä ylilatautumista, mutta onneksi pallo pomppi meille suotuisasti. Toinen ja kolmas erä oli tasaista vääntöä. Viimeisessä erässä Loiske jo hieman taipui ja LaPa pääsi iloittelemaan maaleilla. Ottelun ehdoton maalikunigas oli Niko viidellä osumalla - hän teki samalla myös LaPa 2000-01 historian ensimmäisen piirisarjamaalin. Maalinteossa kunnostautui myös Mico kolmella häkillä.

LaPa - TU

Iltapäiväottelussa vastaan asettui Tuomarilan Urheilijat niin ikään Espoosta. Ottelu oli hurja kahden erittäin tasaisen joukkueen vääntö. Tilanteet vaihtelivat päästä toiseen koko pelin ajan. LaPa näytti jo karkaavan viimeisessä erässä voittoon kunnes TU yhtäkkiä käänsi ottelun edukseen. LaPa haki voitontahtoa aikalisällä. Hurjalla tsempillä ja loppuun asti pelaamalla joukkue tasoittikin pelin Aten viime minuutin maalilla. Tulos: 8 - 8.

LaPa pelasi koko päivän syysloman rasittamana vajaalukuisena 9 pojan miehityksellä. Päivän energisin pörrääjä oli ehdottomasti joukkueen kuopus Luka. Myös Otto, Alex ja Axel pääsivät avaamaan kauden pistetilinsä yhteensä 12 tehopisteellä. Puolustuksen luottopelaajana Jami piti huolen että oman maalin edustalla ei ylimääräisiä irtopalloja pomppinut ja maalissa viimeisenä lukkona Olli oli joukkueen tuki ja turva. Hän piti tiukoissa paikoissa hetkittäin jengiä pystyssä - sormiaan säästämättä. Tiukan päivän päätteeksi tsempparipallon valmentaja Mikko ojensi Alexille.

Muista joukkueista Oilers Millenium, jonka kanssa pelasimme erittäin tiukan harjoitusottelun, ja Snell's Angels esittivät varsin kypsiä otteita ja tulevatkin varmasti olemaan varteenotettavia vastustajia LaPalle tulevissa peleissä.

Joukkue on päässyt kesän jälkeen oivaan vireeseen. Ahkera treeneissä käyminen alkaa näkyä otteiden varmistumisena, syöttöpelin parantumisena ... ja myös tulostaululla!