Edustusjoukkueella kahden voiton lauantai

27.11.2010

LaPan miesten edustusjoukkue vahvisti paikkaansa sarjan kärkikamppailussa ottamalla kaksi voittoa. Turnaukseen kolmannelta sijalta lähtenyt joukkue kaatoi toisessa ottelussa sarjan kärkijoukkue FLOBin 7-3.

LaPan miesten edustusjoukkueen kauden kolmas turnaus sujui hienosti. Ensimmäisessä ottelussa kaatui Hämäys maalein 3-2. LaPa johti jo 3-1, mutta tiukan ottelun lopussa otetun jäähyn ansiosta vastustaja pääsi pyörittämään ylivoimaa ilman maalivahtia kuudella neljää vastaan. Väsynyt LaPa nelikko ei päässyt vaihtoon koko kahden minuutin jäähyn aikana ja väsymys johti takaiskumaaliin.

Ottelun parhaina palkittiin pelin jälkeisessä palaverissa kaksi maalia tehnyt Antti Mustalahti, sekä vilttiketjusta pelaamaan nostettu Justus, jonka mukaantulo piristi selvästi peliä. Uransa ensimmäisen 3.divisioona ottelun pelannut Juuso avasi maalitilinsä heti ensimmäisessä pelissä loistavalla laukauksella takanurkkaan.

Toisessa ottelussa vastaan tuli sarjajohtaja FLOB. Kolme voittoa ja yhden tappion keränneeltä vastustajalta odotettiin tiukkaa vastusta. Alku näyttikin huonolta ja FLOB siirtyi nopeasti 2-0 johtoon. Pikku hiljaa alkoi tuntua siltä, että kentältä löytyi tilaa kulmista ja päädystä. Tässä ottelussa vastustaja ei ollut niin nopeasti iholla kuin ensimmäisessä pelissä. LaPakin sai maalitilin auki ja kolmanteen erään lähdettiin FLOBin 3-2 johdossa.

Kolmas erä olin LaPan. 5-0 erävoitto on harvinaista herkkua. Loppunumerot siis 7-3 voitto. Ottelussa oli tulessa erityisesti kakkosketju, jossa ensimmäisessä ottelussa keksityn tutkaparin Aarni ja Justus rinnalle oli nostettu vielä Tuomas. Ketjun syöttöpeli oli huikeaa. Tuloksena Tuomas 4+0, Aarni 0+3 ja Justus 1+1.

Valmennuksessa Lari oli hereillä ja erityisesti kolme maalia omiin ottaneen ykkoskentän hetkellinen penkittäminen oli hyvä ratkaisu. Tällä välin kentällä puurtaneet kakkonen ja kolmonen iskivät maalin per ketju. Lisäksi peruspakki Jukan nostaminen kolmosketjun vasempaan laitaan osoittautui hyväksi ratkaisuksi.

Tilastot:

27.11.2010 Hämäys vs. LaPa 2-3 1-1 AnttiMu (Kimmo)
1-2 Juuso
1-3 AnttiMu (Kuicka) YV
2 min Jukka (kädellä pelaaminen)
2 min Kimmo (mailaan lyöminen)
27.11.2010 LaPa vs. FLOB 7-3 1-2 Tuomas (Aarni)
2-3 Tuomas (Justus)
3-3 Kimmo (Antti)
4-3 Laku (Sammy)
5-3 Tuomas (Aarni)
6-3 Tuomas (Aarni) TM TV
7-3 Justus (Kimmo) TV
2 min Jape (liian monta pelaajaa kaukalossa)
2 min AnttiMi (mailaan lyöminen)