LaPa edustus: Viikonlopun saldona kaksi voittoa

21.12.2010

Edustus kohtasi lauantaina ensin lohkon häntäpään Ylhäksen. Toisessa ottelussa vastassa oli lohkon suosikkeihin lukeutuva KD. Voittojen ansiosta LaPa siirtyi yksin lohkon kärkipaikalle.

18.12.2010 LaPa vs. Ylhäs 8-3 1-0 AnttiMu (Juuso)
8-3 Juuso (Sammy)

Ottelu sujui perinteisissä LaPa merkeissä. Joukkue luotti omaan taktiikkaansa ja kolmannessa erässä se alkoi näkyä myös tulostaululla. Kaksi ensimmäistä erää olivat varsin tasaisia. Kahdesti vastustaja pääsi tasoittamaan LaPan yhden maalin johdon. Kolmannen erän alussa peluutusta tiivistettiin kahteen kentälliseen, eikä vastustaja enää pysynyt vauhdissa.

Pelistä sanottua:

"Kyllähän tuo ensimmäinen ottelu Ylhästä vastaan oli silkkaa Lapaa. Vihulainen pysyi mukana autettuna, mm oma maali. Pieniä käynnistymisvaikeuksia, mutta ei siinä mitään epäselvää ollut. Lakun pakkikomennus ottelu ehdoton kruunu, kurkomainen esiintyminen. Tämä sama linja jatkui myös toisessa pelissä."

18.12.2010 LaPa vs. KD 5-3 1-0 Kuicka (Aku)
2-0 Lari (Lauri)
3-0 Aarni (Tuomas)
4-2 AnttiMu (Sammy) YV
5-3 Justus (Tuomas)
2 min Petri (vaarallinen peli)
2 min Sammy (vaarallinen peli)

Toisessa pelissä maaleja syntyi heti ensimmäisessä erässä. Epälapamaiseen tyyliin edutus karkasi jo ensimmäisessä erässä 3-0 johtoon. Oma maali pysyi puhtaana kolmanteen erään asti. Kolmas erä hävittiin 2-3, mutta voitto tuli lopulta varmalla pelillä.

"KD tarjosi liikuvamman vastuksen, mutta tänään homma lyötiin purkkiin heti kättelyssä. 3-0 avaus erä, vahva suoritus kerrasaan. Toinen erä 0-0 ilman suuria vaikeuksia. Viimeisessä erässä muutama heikko hetki, jotka kuitattiin kuitenkin nopeasti. Mahtava setti. Jopa liikoja puristamatta."

Raporttia jälkimmäisestä pelistä vastustajan sivuilta:

Kuten Kauklahden Dynamon uutisesta käy ilmi, LaPa on nyt ykisn lohkon kärjessä. Kaulaa seuraavaan on kertynyt jo kolme pistettä. Sarja lähestyy puoliväli. Ensimmäistä kierrosta on jäljellä yksi ottelu. Kierros pelataan täyteen Ruskeasuolla 15. tammikuuta kun Ex-Jakis asettuu vastustajaksi viideltä. Lauantai huipentuu seitsemältä, kun LaPa kohtaa HöySän. Ailahtelevasti pelannut HöySä on kaikesta huolimatta lohkon kovimpia joukkueita. Ensimmäinen kohtaaminen kauden avauksessa päättyi jalkapallolukemiin 0-0. Nyt LaPan uudet tulokkaat ovat kuitenkin sopeutuneet joukkueeseen ja peli alkaa loksahdella yhä paremmin kohdilleen. Ilman tehtyjä maaleja ei vastustaja vie yhtään pistettä mukanaan.

15.01.2011 17:00 M3D-02 EX-Jakis LaPa Ruskeasuo

15.01.2011 19:00 M3D-02 HöySä LaPa Ruskeasuo