LaPa III: 4 pistettä ja 30 maalia

20.3.2011

LaPa III pelasi kauden kolmanneksi viimeisen turnauksensa Kauklahdessa, noususuhdanne sai jatkoa.

LaPa:n miesten kolmos joukkue pelasi lauantaina Kauklahdessa kaksi ottelua, joiden tuloksena oli 30 tehtyä maalia ja 8 päästettyä. Ennakkoon tiedettiin jo, että vastus ei tulisi olemaan erityisen kova, vaikkakin molempia joukkueita vastaan oli kontattu syyskaudella ja menetetty 4 pistettä. Oli siis kasvojen pesun paikka ja ne totisesti pestiinkin.

Ensimmäinen ottelu oli alusta pitäen vihreissä ja sinisissä pelanneen LaPa:n hallinnassa, joskin mitä pidemmälle ottelu eteni, sitä enemmän LaPa:n alati vaaralliset hyökkäykset vyöryivät kohti Kiisselin maalia, tuottaen nipun komeita osumia viimeisen erän päättyessä 9-1 LaPalaisten hyväksi. Ottelun alussa Kiisseli jaksoi vielä taistella kolmella vaihtomiehellä LaPan ylivoimaa vastaan, mutta saivat epäonnekseen todeta LaPan kovuuden ja sen, ettei heillä ole mitään mahdollisuuksia ottelun kääntämiseksi.

Toinen ottelu turnauksessa oli yhtälailla selvä homma, tosin ensimmäisen erän jälkeen LaPa oli vielä tappiolla 3-4 oman lepsuilunsa ansiosta. Toisessa ja kolmannessa erässä LaPa sitten tuli ja vyöryi tasaisen varmasti yli SBS Westistä, joka edellisen vastustajan tapaan oli pahasti vajaamiehinen, ja latoi taululle 13 lisämaalia.

Toisessa ottelussa LaPa III joukkueessa debytoi Joel Hämäläinen, joka on tuttu myös seuran -95 syntyneiden maalinsuulta. Joel onnistui debyytissään hyvin, eikä päästettyistä maaleista juurikaan häntä voida syyttää.

Turnauksen onnistujina voidaan myös pitää 13 pistettä takonutta Ville Sonnista ja 12 pistettä tehtaillutta Mikko Malmia.